Archief van het Nijmeegs Stadstheater

Banner

Deelnemende Artiesten

Klik op de afbeelding links voor meer informatie.

a presentatrice 1

Presentatrice Yvonne Ubben


     Ik vond het heel erg leuk om dit festival te mogen presenteren. Voor ieder een goed woord, een glimlach, een applaus, met een presentje, zodat je met een goed gevoel terug  kunt kijken op wat we hier met een klein groepje mensen hebben kunnen verwerkelijken. Mensen samen brengen samen komen en terug denken aan die leuke en mooie herinnering van toen.......
a sjoerd goot 1

Sjoerd van de Goot

       Sjoerd heeft Culturele Antropologie en Pabo afgerond en verhalenverteller en muzikant klarinet, toetsenist, drum en speelde in een reggae en rockband. 
Tijdens zijn stages heeft hij  onderzoeken en ervaring opgedaan in Gambia, Ghana en Suriname, waarin hij optrok met muzikanten en verhalenvertellers en heeft zich de Ghanese highlife muziek eigen gemaakt.  Sjoerd vertelde graag Europese fabels en sprookjes op scholen in Ghana en Benin. Deze ervaring komen terug in rondleidingen en verhalen bij het Afrika museum.  Belangrijk is t om je roots niet te camoufleren, maar te tonen. Sjoerd geeft de wijsheden, vriendschappen, muziek maken en gezelligheid herkenbaar door. Al etende komt de honger en die heerlijke voeding wil hij delen met mensen in zijn land. Samen lachen, doen, genieten, de wereld even op z'n kop, nieuwsgierigheid prikkelen, door ideeen van elders. De misverstanden niet verdringen, hij gebruikt ze vaak als basis voor een verhaal.  

www.muziekinverhalen.nl

 

 a jan bredie2 1

Jan Bredie

       Jan is Schrijver in verhalen, gedicht en poezie en heeft verschillende theater produkties geregisseerd. Jan vond het leuk om een aantal van zijn "teksten" voor te dragen aan publiek op het festival. Want wat is mooier als men luistert en je je zelfgeschreven verhaal boeiend kunt overbrengen.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 a jesse raymon 1

Jesse Janssen en Raymon Windt

      Jesse en Ramon twee goede vrienden, hadden er samen zin in om het geleerde en hun kunsten te vertonen. 

 a eliza brouwer 1

Elisa Brouwer

      Elisa heeft de Hogeschool docent drama in Arnhem afgerond. 
Ze heeft verschillende theater produkties met veel plezier geregisseerd en gespeeld. Ze vond het leuk om een aantal teksten voor te dragen op het festival van Persingen.